What's new

Welcome to LastCS.Ro # Gaming

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

LCS Resources

Private resources made by the LCS team!!

Live Server

Live tracking of our servers.

Contact us

Contact the site administrator directly.

Server Hosting

Want to host a server ? Press here to get one.

Regulament forum LCS

Status
Not open for further replies.

tweky

BOSS DE BOSS
Staff member
Joined
Jun 7, 2024
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Website
minios.ro
REGULI GENERALE :
1. Folosiți limba română cât mai corect ( cratimă, virgule, cuvinte întregi - fără prescurtări ), nu folosiți limbaj de chat sau alte combinații de cuvinte cu limba engleză/franceză etc.
2. Răspundeți într-un subiect doar în cazul în care aveți un răspuns coerent, ce poate să fie de ajutor utilizatorilor, evitați offtopic-ul*.
*Offtopic = devierea subiectului ce se discută
3. Sunt interzise cuvintele obscene în numele utilizatorilor.
4. Sunt interzise mesajele ce au ca obiectiv jignirea/batjocura unui utilizator. Doar oferind respect, la rândul tău vei fi respectat.
5. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea unui site / ajutor personal ( click-uri, views, like-uri ).
6. Folosiți funcția Search Inainte de a face un subiect.
7. Folosiți un titlu cât mai relevant asupra discuției pe care doriți să o începeți ( dacă titlul conține "urgent" "repede" poate să ajungă la coșul de reciclare ).
8. Este permis maxim un singur cont pe persoană, abuzul se pedepsește. Riscați toate conturile să fie banate, sau cele noi să fie șterse definitiv din baza de date.
9. Nu se acceptă mesaje de tipul "UP" / "Hai mă nu mă ajută nimeni?" / "Sunteți varză, nimeni nu știe să facă asta" sau cazuri asemănătoare. Riscați să aveți subiectul trimis la coșul de reciclare.
10. Sunt interzise subiectele în care se caută echipă pentru site-uri/forumuri de Counter Strike, găzduire, jocuri sau cazuri asemănătoare.
11. Sunt interzise subiectele ce conțin warez, carding sau alte metode ilegale.
12. Sunt interzise mesajele cu conținut adult ( imagini/video 18+ ) - riscați interzicerea permanentă pe forum.
13. Sunt interzise subiectele ce au ca scop promovarea serviciilor de hosting. Pentru a promova serviciile de hosting accesați LastCS.RO
14. Sunt interzise mai mult de 5 smilies intr-un mesaj.
15. Este interzisă vânzarea de conturi pe forum.
16. Este interzis să vă însușiți o creație ce nu este a voastră, încalcă Legea dreptului de autor, o să fiți sancționați în cazul respectiv.
17. Utilizatorul trebuie să respecte orice membru al comunității, fie că are culoare sau nu. Respectul se câștiga, iar cei care încearcă defăimarea unui utilizator sau chiar și a comunității, respectivul va primi avertisment, iar la a două abatere ban în funcție de gravitatea situației.
18. Dacă un utilizator întâmpina o problemă și crează un topic, pentru a răspunde este necesar minimul de informare. Sunt situații în care utilizatorii postează doar de dragul unui post, așadar înainte de a poștă, te rog să te informezi cu privire la subiectul principal.PROFIL :
1. Sunt interzise pozele de profil cu caracter pornografic sau ce conțin link-uri.
2. Sunt interzise bannere gametracker sau alte site-uri asemănătoare în semnătură.
3. Sunt interzise semnăturile ce conțin "trucuri" de a adăuga imagini ce depăseșc limitele impuse de forum.
4. Sunt interzise imagini mai mari de 500x120 ( inclusiv folosirea mai multor imagini pentru a face una ).
5. Sunt interzise mesajele jignitoare sau de batjocura asupra altor utilizatori.
6. Singurul tip de reclamă în semnătura este de tip text, fără alte modificări ( bold, italic, culoare șamd ).
7. Sunt interzise video-urile în semnătură.
8. Reclama în câmpurile de profil este interzisă. Singurul loc în care vă puteți face "reclamă" la serverul dvs este la "Deținător server CS".


SUPLIMENTAR :
1. Un avertisment durează 15 zile.
2. La 3/3 avertismente riscați să primiți ban pentru o perioadă de minim o lună ( în funcție de gravitatea faptei ).
3. Orice jignire/batjocura adusă asupra unui membru al echipei LCS ( Administratori, Moderatori etc... ) se sancționează cu ban pentru o perioadă de minim 6 luni. Nu se discută. Dacă nu ne puteți respecta, nici noi nu trebuie să vă ținem pe forum.
4. Membrii Clubului LCS nu sunt scutiți de avertismente si ban-uri, dacă încalcă regulamentul primesc sancțiunile respective.
5. Dacă ați plătit unban sau ați cumpărat reclamă nu sunteți scutiți de sancțiuni.
6. Dacă ați fost "mare" pe forum și acum sunteți utilizator normal nu înseamnă că aveți anumite beneficii sau beneficiați de un tratament special( reclamă în semnătură, topic pentru ajutor fără aprobare sau cazuri asemănătoare - dacă întrebați o să vă ajutăm, să nu fiți sancționați - cu atât mai mult dacă ați fost în echipă se presupune că știți regulamentul forumului și aveți un comportament civilizat ).
7. Reclama este permisă în subiecte atât timp cât are legătură cu subiectul ( exemplu - Nume subiect : recomandare site pentru licențe Steam / Răspuns : g2a.com - nu se consideră reclamă ).
8. Sunt interzise jignirile prin mesaje private. Sancțiunea minimă este o suspendare de 7 zile a contului dvs iar la următoarea abatere o lună.
9. Datoria ta ca utilizator al forumului este să ai cunoștință de regulile generale, cât și cele pe anumite secțiuni.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top